Årets julkalender 2016!

Från 1/12 kan du öppna luckor i vår julkalender – och vinna priser!

UPPDATERING: JULKALENDERN ÄR NU AVSLUTAD

Torsdag 1/12 öppnar vi första luckan i årets julkalender. Varje dag fram till julafton kan du öppna en ny lucka, där du svarar på en fråga för din chans att vinna fint profilmaterial! Du kan svara på frågorna i efterhand, och du kan svara på flera luckor på samma gång. Och vi har nu gjort det ännu enklare att vara med genom att lägga in ett svarsforumlär direkt i kalendern - du behöver inte ens mejla! Klicka här för att komma till julkalendern!

På torsdagarna lägger vi också upp den dagens lucka på Instagram, istället för våra vanliga torsdagstävlingar. Enda skillnaden är att vi kör VARJE TORSDAG fram till jul istället för varannan!

Dina svar skickar du enklast genom att fylla i formuläret direkt i kalendern. Du kan också skicka svaren via mejl till ywonne.wiklund@vll.se, där du skriver vilken lucka du svarar på och vad du tror är rätt svar. Kom ihåg att du kan svara på luckorna i efterhand och även svara på flera luckor i samma mejl! Skriv också ditt namn, postadress (gata, postnummer och ort) samt vilken storlek du vill ha om du skulle vinna t-shirts eller hoods. Och på torsdagarna kan du också svara på den dagens lucka via Instagram!