Ungdomskonferens med Smart ungdom

"Ungdomskonferensen, förkortat UK, har funnits sedan 2008 och är ett evenemang som Smart Ungdom arrangerar för sina medlemmar varje år. I år får även NI delta som är medlemmar i Tobaksfri duo. Ungdomskonferensen arrangeras varje år i en ny stad tillsammans med en ny värdskola. I år är det i Norrköping på Klingborgsskolan.

 

Det är den största nationella drogförebyggande konferensen som arrangeras för unga. Konferensen bjuder in unga som vill engagera sig för drogfrihet! Syftet med konferensen är att stärka unga i sitt engagemang, ge kunskap om drogförebyggande verksamhet, inspirera och skapa förutsättningar för erfarenhetsutbyte. 

 

Konferensen är helt kostnadsfri - man tar sig dit på egen hand. All mat ingår, man sover på skolan likt läger style. Varje skola får skicka fyra elever utan att någon vuxen följer med. I år ges dessutom en speciell föreläsning om cannabis för de vuxna som kommer. 

 

Mer info på http://smartungdom.se/om-ungdomskonferensen

 

Om någon är intresserad av att anmäla sig hör ni först av er till kansli@smartungdom.se. Anmälan stänger redan den  21/4.

UK är ungas möjlighet att påverka!