En liten presentation...

Här kommer en kort presentation av Västerbottens nya coach och ansiktet bakom våra sociala medier och webbsida. Johanna är utbildad kommunikatör och brinner för träning och hälsa. Boka in ett klassbesök med henne redan idag!

Hej!
Jag heter Johanna Lindberg och är Tobaksfri duos nya coach i Västerbotten. Mig kan ni boka till era klasser och skolor för att ta del av fakta och myter kring tobak och negativa effekter tobak har på hälsan, samhället och inte minst på vår planet! Självklart kommer jag också inspirera och peppa våra unga till att leva ett friskt och aktivt liv ­–­ utan tobak.  


Mer om mig…

Jag är 25 år gammal och är uppväxt i Umeå. Efter många år har jag idag lagt min fotboll- och innebandykärriär på hyllan men kvar lever mitt stora intresse för idrott och hälsa! 

Idag hänger jag desto mer på Iksu där jag gärna tränar gruppträningspass. Förutom träning gillar jag att baka, se tv-serier och förstås umgås med familj och vänner. I bagaget har jag många års erfarenhet inom försäljning och jag trivs av att få arbeta i team. Att arbeta som coach kommer passa mig bra då jag vet att jag kommer ha god användning av min kreativitet, förmåga att sprida glädje och vara i kontakt med nya människor. I våras tog jag min kandidatexamen vid Umeå universitet då jag under tre år läst medie- och kommunikationsvetenskap. Det innebär att jag är grym på sociala medier, forma budskap och målanpassa kampanjer till rätt kanaler.

Boka gärna mig för en klassträff redan i höst!

Vi ses!

Vänliga hälsningar Johanna

E-post: johanna.p.lindberg@vll.se                  
Telefon: 072-718 72 13