Ett helt nytt fejs

Nu är vår nya webb i ute cyberrymden. Där samlar vi allt viktigt som händer runt om i landet. Men den är inte bara ny på nätet – den funkar på mobilen också.

Så vad har då hänt på tobaksfri.se?

På startsida finns en gemensam information, t ex vår shop, rikstävlingar och press. Men det som är riktigt intressant är ju vad som händer där våra medlemmar bor.

Därför kan man nu klicka på sitt län på en stor Sverigekarta. (I vissa län kan man också klicka vidare till sin egen ort eller skola.) Där kan den ansvariga på skolan publicera lokalt material.

Så skriv och fota!
Vi hoppas att både unga och vuxna skriver om sådant som händer inom Tobaksfri duo. Det behöver inte vara långt – men skicka gärna med en bild.

Shop
Det finns en del nya saker i vår shop. Som vår superfina hoodie med hög ”vill ha-faktor”! Här får alla handla och betala med kontokort. Ansvarig på skolorna kan som tidigare handla mot faktura. 

Tävlingar för alla
Då och då har vi tävlingar där alla medlemmar i hela Sverige kan vara med. Just nu finns t ex HEJ DÅ TOBAK!, Räkna mössor och Take a Groupie contest.

Bakom hänglåset
Längst ner på startsidan finns ett litet hänglås. Där kan ansvariga på skolorna logga in för att få tillgång till vår grafiska profil och färdiga mallar för t ex kontrakt, försäkran och affischer.

PS!
Tobaksfri duo finns på Facebook, Instagram och Twitter också. 

 

September 2015