Dags att skicka in 2019-års FÖRSÄKRAN

Du som är medlem i Tobaksfri duo ska under våren tillsammans med din vuxenpartner fylla i en Försäkran där ni tillsammans intygar att ni varit och är tobaksfria. Försäkran blir till en lottsedel i det stora Vårlotteriet med hundratals fina vinster i potten. En Stockholmshelg för den vinnande duon ligger högst i potten!

Försäkran ska skickas in före den 24 maj - sen drar vi alla vinnare som kontaktas via skolan.


Personuppgifterna hanteras enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på regionvasterbotten.se 

 

 Oktober 2018

Ambassadörsdagar 2018

Höstens ambassadörsdagar bjöd på mycket inspiration, skratt och lärdom om inte bara tobak utan också tuffa utmaningar vi många möts av i livet.

October 2018

25-årsfirandet den 31 maj i Döbelns Park

I Döbelns Park i Umeå samlades omkring 180 ungdomar och vuxna från olika delar av länet för att fira Tobaksfri duos 25års-jubileum.

April 2018

Tobaksfri duo firar 25 år

Snart är det dags för vårens höjdpunkt. Den 31 maj är det dags för 25-årsfirande för Tobaksfri duo. Då är elevambassadörer med vänner, tillika medlemmar på skolan välkomna till firandet i Döblens Park i Umeå.


April 2018

Vykort till politiker är nu tillgängliga!

2018 är valår, och då vill vi sprida vårt budskap om vikten av ett tobaksfritt samhälle. För att nå fram har vi tagit fram vykort som kan skickas till utvalda politiker.

January 2018

Tårtkalas på Teg Centralskola

Fredag den 26 januari var det dags igen! På Tegs Centralskola i Umeå har ytterligare en sjundeklassare firat med tårta att hela klassen skrivit kontrakt med med Tobaksfri duo!

December 2017

54 665 kronor till Musikhjälpen

Över 74 miljoner kronor samlades in till årets Musikhjälp och temat Barn är inte till salu. 54 665 kronor kom från Tobaksfri duos insamling. Årets insamling är ett nytt rekord vad gäller både antalet pengar som samlats in och antalet startade engagemang.

Följ oss på Instagram och ta del av nyheter, tävlingar & annat kul

@tobaksfri_duo