April 2018

Tobaksfri duo firar 25 år

Snart är det dags för vårens höjdpunkt. Den 31 maj är det dags för 25-årsfirande för Tobaksfri duo. Då är elevambassadörer med vänner, tillika medlemmar på skolan välkomna till firandet i Döblens Park i Umeå.

Fyll i din Försäkran

Fyll i din Försäkran här eller på papper via skolan. Årets stora Vårutlottning närmar sig med fina vinster i potten, Stockholmsresa för en tobaksfri duo och en cykel bland annat. Vi vill ha din försäkran senast 25 maj.


April 2018

Vykort till politiker är nu tillgängliga!

2018 är valår, och då vill vi sprida vårt budskap om vikten av ett tobaksfritt samhälle. För att nå fram har vi tagit fram vykort som kan skickas till utvalda politiker.

January 2018

Tårtkalas på Teg Centralskola

Fredag den 26 januari var det dags igen! På Tegs Centralskola i Umeå har ytterligare en sjundeklassare firat med tårta att hela klassen skrivit kontrakt med med Tobaksfri duo!

December 2017

54 665 kronor till Musikhjälpen

Över 74 miljoner kronor samlades in till årets Musikhjälp och temat Barn är inte till salu. 54 665 kronor kom från Tobaksfri duos insamling. Årets insamling är ett nytt rekord vad gäller både antalet pengar som samlats in och antalet startade engagemang.

Följ oss på Instagram och ta del av nyheter, tävlingar & annat kul.

@tobaksfri_duo