Välkommen till Östergötland!

Tobaksfri duo finns i nästan hela Sverige. Grunden är densamma för alla, men aktiviteter, förmåner och tävlingar varierar mellan länen. Aktuella händelser för Tobaksfri duo Östergötland finner du under rubrikerna Nyheter och Tävlingar, men ta gärna en titt under de andra rubrikerna också.   

Vi ser tobaksarbetet som en möjlighet att stärka den som valt att avstå tobak och vi erbjuder stöd till den som önskar att sluta. Arbetet gör vi tillsammans med elever, skolor, föräldrar, andra viktiga vuxna och lokala aktörer. En tobaksfri miljö ser vi som en skyddsfaktor för alla, och inte ett förbud för några!

Hör av er till oss om ni har tips och idéer på hur vi kan utveckla det tobaksförebyggande arbetet och dela gärna med er av vad som händer i just er kommun eller skola!

Instagram icon   Följ oss gärna på  
@tobaksfri_duo_ostergotland! 

"Rök inte cigg på en oljerigg" och andra slogans!

Under den tobaksfria veckan i höstas var ni många som bidrog till superbra och roliga slogans om fördelarna med att vara tobaksfri! Vi har nu samlat ett urval av alla slogans i den här broschyren. Läs och var stolta! :)

Tobaksfri duo Östergötland jobbar med ett aktivitetsår i stället för förmåner.  Läs mer här om hur arbetet bedrivs i vår region!

Du missar väl inte tävlingarna nationellt  :)