Välkommen till Östergötland!

Tobaksfri duo finns i nästan hela Sverige. Grunden är densamma för alla, men aktiviteter, förmåner och tävlingar varierar mellan länen. Aktuella händelser finner du under rubrikerna Nyheter och Tävlingar. Kika in under samtliga rubriker så finner du massa intressant läsning.

Vi ser tobaksarbetet som en möjlighet att stärka den som valt att avstå tobak och vi erbjuder stöd till den som önskar att sluta. Tillsammans med lokala aktörer och de ungas hem bildar vi tillsammans positiva ringar på vattnet. En tobaksfri miljö är en skyddsfaktor för alla och inte ett förbud för några.

Tips & idéer tar vi tacksamt emot då ni är våra medaktörer i det tobaksförebyggande arbetet.  Dela även gärna med er av vad som händer i just er kommun eller skola!

Instagram icon   Följ oss gärna på  
@tobaksfri_duo_ostergotland! 

Tobaksfri duo Östergötland jobbar med ett aktivitetsår i stället för förmåner.  Läs mer här om hur arbetet bedrivs i vår region!

Tävlingar finns både för hela landet och lokalt för länet. Gå in under respektives startsida så finner du mer!

"Rök inte cigg på en oljerigg" och andra slogans!

Under den tobaksfria veckan i höstas var ni många som bidrog till superbra och roliga slogans om fördelarna med att vara tobaksfri! Vi har nu samlat ett urval av alla slogans i den här broschyren. Läs och var stolta! :)