Försäkran 2019 Jämtland Härjedalen

Nu är det hög tid att skicka in årets Försäkran.

Härmed försäkrar vi att vi varit en Tobaksfri duo. Vi lovar på heder och samvete att vi inte har rökt, snusat eller använt tobak på annat sätt under det gångna året. Därmed har vi rätt att vara med i utlottningen av de Tobaksfria vinsterna

Skicka in Försäkran senast 17 maj så deltar du i det nationella Vårlotteriet med chans att vinna finfina priser. Lycka till!


Tobaksfri duos 25-årsjubileum

På Tobaksfria dagen firades Tobaksfri duos 25-årsjubileum på flera håll i Härjedalen. Eleverna fick möjlighet att delta i tävlingen ”Utmaningen” där de på valfritt sätt fick uttrycka sig för att framföra sitt tobaksfria budskap. TACK för alla fina kreativa bidrag! Vinsten är en dag i Surfbukten med wakeboard och fika under sommaren 2018.

 

VINNARE i ”Utmaningen”: Sonfjällsskolan i Hede.
Motivering: Sonfjällsskolan har genom sitt bidrag lyckats iscensätta budskapet Rökning krossar hjärtan och skördar liv genom att i deras flashmob skapa känslor och dramatik som inte lämnar någon oberörd.  Därför säger vi stort grattis till alla elever som aktivt deltagit i detta arbete. Era insatser gör skillnad, för er och för andra. GRATTIS! 

De två andra bidragen var bilder från Funäsdalens skola och Södra skolan i Sveg.
Funäsdalens skola lämnade med en text till sin bild: Högstadiet har lagt sig ner kl.9.30 och visat i kompisgrupper att rökning krossar hjärtan. Man har valt att göra det i sina kompisgrupper för att visa att man ska vara rädda om sina vänner och stötta varandra att fortsätta vara tobaksfria.June 2016

Tobaksfri förebild – Emilia Dahlgren!

Snöskotercrossåkaren Emilia Dahlgren är en av våra tobaksfria förebilder!

December 2015

Tobaksfria veckan på Furulundsskolan

Under Tobaksfria veckan (vecka 47) ordnade Furulundsskolan i Lillhärdal en dag med aktiviteter för eleverna. Här kommer en text om vad som hände under dagen, skriven av Fanny Forsman.

Visst följer du tobaksfri_duo på instagram?