Försäkran 2019 Jämtland Härjedalen


Tobaksfri duos 25-årsjubileum

På Tobaksfria dagen firades Tobaksfri duos 25-årsjubileum på flera håll i Härjedalen. Eleverna fick möjlighet att delta i tävlingen ”Utmaningen” där de på valfritt sätt fick uttrycka sig för att framföra sitt tobaksfria budskap. TACK för alla fina kreativa bidrag! Vinsten är en dag i Surfbukten med wakeboard och fika under sommaren 2018.

 

VINNARE i ”Utmaningen”: Sonfjällsskolan i Hede.
Motivering: Sonfjällsskolan har genom sitt bidrag lyckats iscensätta budskapet Rökning krossar hjärtan och skördar liv genom att i deras flashmob skapa känslor och dramatik som inte lämnar någon oberörd.  Därför säger vi stort grattis till alla elever som aktivt deltagit i detta arbete. Era insatser gör skillnad, för er och för andra. GRATTIS! 

De två andra bidragen var bilder från Funäsdalens skola och Södra skolan i Sveg.
Funäsdalens skola lämnade med en text till sin bild: Högstadiet har lagt sig ner kl.9.30 och visat i kompisgrupper att rökning krossar hjärtan. Man har valt att göra det i sina kompisgrupper för att visa att man ska vara rädda om sina vänner och stötta varandra att fortsätta vara tobaksfria.June 2016

Tobaksfri förebild – Emilia Dahlgren!

Snöskotercrossåkaren Emilia Dahlgren är en av våra tobaksfria förebilder!

December 2015

Tobaksfria veckan på Furulundsskolan

Under Tobaksfria veckan (vecka 47) ordnade Furulundsskolan i Lillhärdal en dag med aktiviteter för eleverna. Här kommer en text om vad som hände under dagen, skriven av Fanny Forsman.

Visst följer du tobaksfri_duo på instagram?